Scherp geprijsd
Veel ervaring
Online boeken
De beste pedicure

Wimpers & wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen zijn altijd bepalend voor de gelaatsuitdrukking van uw gezicht. Juist daarom raadt Glamazone een goede verzorging van de wimpers en wenkbrauwen aan. Het kan lastig zijn om zelf uw wimpers en wenkbrauwen bij te houden. Daarom helpt Glamazone u graag! De focus van de behandelingen ligt altijd op het aanhouden van mooie en natuurlijke vormen. Samen bespreken we wat het best bij u past qua behandeling. Glamazone is er om uw ogen weer een blikvanger te maken!

Wimpers & wenkbrauwen door Glamazone

Bij Glamazone bieden we de volgende behandelingen voor uw wimpers en wenkbrauwen:

Epileren wenkbrauwen € 10,-
Epileren is de perfecte manier om uw wenkbrauwen een natuurlijke, maar verzorgde vorm te geven.
Het in vorm brengen van de wenkbrauwen wordt gedaan met pincet en hars.

Verven wenkbrauwen € 10,-
Verven is goed geschikt voor dunne of lichtgekleurde wenkbrauwen. Uiteraard wordt in overleg bepaald welke kleur geschikt is voor uw totaal plaatje. Het resultaat? Een volle en natuurlijke look.

Verven wimpers € 15,-
Wimpers zijn goed geschikt om geverfd te worden. Bijvoorbeeld voor lichte wimpers. Het fijne van wimperverf is dat het aanbrengen van mascara niet langer een dagelijkse bezigheid is.

Wimperverlenging
Bij een wimperverlenging wordt op de eigen wimperhaar een extension aangebracht. De juiste dikte en lengte worden samen met u besproken. De extensions blijven gemiddeld 4 tot 6 weken zitten, afhankelijk van de groeicyclus van uw eigen wimperhaar.

Wimperlifting €45,-

Haarplukjes (nieuwe set) 45,-
Hierbij wordt een set van 3 haartjes geplakt per wimper. Deze methode is veel sneller dan de one by one techniek. Goed geschikt om een volle look te creëren.

One by one (nieuwe set) 79,-   
Hierbij wordt op elke wimper een wimperhaartje geplakt. Het voordeel van deze techniek is dat het een zeer natuurlijke look geeft.
Opvullen (na 2 weken) 35,-
Opvullen (na 3 weken) 45,-
Opvullen (na 4 weken) 55,-

3D wimper extensions / volume extension € 99,-
Het verschil tussen one by one en 3D wimper extensions is het volume effect. Bij 3D wimper extensions zijn de haartjes dunner en lichter, waardoor er meerdere wimperextensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Dit geeft een mooie vol look en een waaierig effect. Een goede uitkomst voor mensen met weinig eigen wimpers om toch een natuurlijk en vol effect te creëren.

Wat klanten over ons zeggen

Tevreden klanten

Nico

Goede pedicure en ook een goede manicure. Nico.:-)

Ches Noir

Ik kom al een aantal jaar bij Glamazone voor mijn nagels en wimpers. Ik ben altijd blij met het eindresultaat!

Rashida

Lieve dames, wimpers en acrylnagels zijn altijd heel mooi! Kom er al jaren

Esra

Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Een mooi manicure gehad.