Scherp geprijsd
Veel ervaring
Online boeken
De beste pedicure

Gezichtsbehandeling

Om uw gezichtshuid gezond te houden is het belangrijk om deze regelmatig goed te verzorgen. Helaas kan het zijn dat uw eigen huidverzorging thuis niet genoeg is om uw huid gezond te houden. Om toch de gewenste gladde gezichtshuid te krijgen is het aan te raden een specialist te raadplegen. Daarom staat Glamazone voor u klaar om uw huid weer babyglad te maken. Daarbij is een gezichtsbehandeling niet alleen goed voor de huid, de behandeling is ook ontzettend ontspannend!

Gezichtsbehandelingen bij Glamazone

Op basis van uw huidtype wordt door ons team een huidanalyse gemaakt. Uw gezicht wordt gereinigd met zout en kruiden, dit werkt extreem ontspannend. Hierna passen we een lichte behandeling toe aan het gezicht. Vervolgens smeren we een vitaminehouden crème op uw gezicht voor mensen met een jongere huid of met bio-stimulantia crème voor mensen met een wat ouderere huid.
Hierna wordt een masker aangebracht op het gezicht voor de verdere reiniging. Na het verwijderen van dit masker wordt het gezicht gestoomd. Hierna vindt een grondige reiniging plaats van de poriën mede met behulp van een peeling. Zo worden alle onzuiverheden verwijderd en kunnen we verder met de behandeling. Tot slot wordt een voedende crème op het gezicht aangebracht. Ook worden de wenkbrauwen geëpileerd, waarna u van een lichte make-up voorzien zal worden.Uiteraard biedt Glamazone een divers assortiment aan gezichtsbehandelingspakketten.MORNING MIST “REGULIERE HYDRATERENDE EN DIEPREINIGENDE BEHANDELING” voor alle huidtypes
Behandelingsduur: 50 minuten — prijs: € 45,-
Intensieve vochtverzorgende behandeling voor elk huidtype. Deze behandeling werkt tevens cel vernieuwend en cel beschermend.

DE LUXE “LUMINANCE PEARL” BEHANDELING
Behandelingsduur: 90 minuten — Prijs: van € 70,- nu: € 59,-
Nieuwe luxe anti-aging, verhelderende en verstevigende gezichtsbehandeling met parels, diamanten, krachtige antioxidanten, oligopeptides, vitaminen en speciale huidvriendelijke werkstoffen.

GOLDEN LINE FACE TREATMENT (GOLDEN LINE GEZICHTSBEHANDELING)
Behandelingsduur: 100minuten — Prijs: € 95,-  nu: € 85,-
Een luxe schoonheidslijn met goud, zijd proteïnen, marine collageen microbolletjes (rimpelvullers) en oligopeptiden. Deze anti-aging gezichtsbehandeling verstevigt en verbetert de elasticiteit van de huid en maakt haar glad en glanzend.

WHITENING TREATMENT (WHITENING BEHANDELING)
Behandelingsduur: 90 minuten — Prijs: van € 70,- nu € 65,-
Huid oplichtende en whitening behandeling. Deze behandeling bestrijdt hyperpigmentatie en vermindert huidverkleuringen.

FACE LIFTING TREATMENT (FACE LIFTING GEZICHTSBEHANDELING)
Behandelingsduur: 90 minuten — Prijs: van € 70,- nu € 65,-
Dit is een behandeling voor gezicht, hals en decolleté. Het is gebaseerd op marine en plantaardige ingrediënten. Deze behandeling verstevigt de slappe en vermoeide huid direct en geeft de huid een liftend effect (‘flash lifting’)

SKIN RELAXANT ANTI-AGING TREATMENT (ONTSPANNENDE ‘ANTI-AGING’ BEHANDELING
Behandelingsduur: 90 minuten — Prijs: van € 70,- nu € 65,-
Dit is een ‘botox-achtige’ behandeling voor een gladde heldere en gerevitaliseerde huid. Het vermindert expressielijnen en verhoogt de elasticiteit. Het stimuleert bovendien de natuurlijke biosynthese van collageen.

ACNE-PRONE AND OILY SKIN (ACNE-GEVOELIGE EN VETTE HUID)  
Behandelingsduur: 90 minuten — Prijs:  van € 75,- nu € 65,-
Deze behandeling reinigt en herstelt de problematische vette huid. Speciaal voor mensen die veel last hebben van actieve acne en mee-eters.

NATURAL HERBAL PEELING (NATUURLIJKE KRUIDENPEELING)
Behandelingsduur: 70 min — Prijs: van € 70,-    nu: € 125- ( 2 behandeling )
De Natural Herbal peeling is een professionele peeling behandeling, gebaseerd op zoetwater sponsen, natuurlijke extracten en algen (laminaria). Met als resultaat een gladde en frisse huid. Afhankelijk van de resultaten wordt een 2 wekelijkse behandeling geadviseerd tot het gewenste resultaat is bereikt.

EYE CONTOUR TREATMENTS
Behandelingsduur: 45 minuten — Prijs: € 39,-
Deze behandeling is speciaal voor de gevoelige oogcontouren. Het bestrijdt rimpels, expressielijnen, donkere kringen en wallen.

Wat klanten over ons zeggen

Tevreden klanten

Nico

Goede pedicure en ook een goede manicure. Nico.:-)

Ches Noir

Ik kom al een aantal jaar bij Glamazone voor mijn nagels en wimpers. Ik ben altijd blij met het eindresultaat!

Rashida

Lieve dames, wimpers en acrylnagels zijn altijd heel mooi! Kom er al jaren

Esra

Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Een mooi manicure gehad.