Scherp geprijsd
Veel ervaring
Online boeken
De beste pedicure

Pedicure

Ongemakken aan uw voeten zijn erg vervelend. Denk bijvoorbeeld aan kloven, ingegroeide teennagels, kalknagels of eelt. Het is zeer belangrijk om uw voeten hygiënisch en gezond te houden. Wanneer de genoemde ongemakken uw dagelijks leven belemmeren is het tijd om actie te ondernemen.

Een pedicure bij Glamazone zorgt ervoor dat uw voeten in no-time weer tip top in orde zijn. Samen bespreken we wat de complicaties zijn en wat u graag ziet veranderen aan uw voeten. Hierbij bieden we verschillende behandelingen die passen bij uw ongemakken. Naast de bevordering van uw gezondheid is een pedicure ook heel ontspannend! Tijdens onze pedicures kunt u volledig ontspannen en heerlijk uw hoofd leegmaken.
Met onze moderne pedicure stoelen en onze pedicure specialisten kunt u bij ons terecht voor de beste behandeling en verzorging van uw voeten. Wij bieden verschillende pakketten voor uw voetverzorging.

Pedicure door Glamazone

Standaard (reguliere) pedicure € 25,- (Pedicure met nagellak € 30,-)
Dit is de standaard behandeling van uw voeten bij ongemakken. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en overtollige delen verwijderd. Vergroeiingen in teennagels worden verwijderd, waarna de teennagels in een mooie vorm worden geknipt en gevijld. Uiteraard kunnen de nagels gelakt of verlengd worden.French pedicure (met wit randje) € 30,- met nagellak

French pedicure (met wit randje) € 50,- met Gellac

Na een standaard pedicure worden de teennagels gelakt met een pastelkleur, terwijl de voorkant wordt voorzien van een wit randje.

Pedicure met Shellac €45,-

Pedicure met voetscrub € 35,-
Naast een reguliere pedicure krijgen de voeten ook een heerlijke scrub behandeling. De scrub wordt gedaan met zeezout, speciale kruiden en energetische oliën.

Pedicure Deluxe met voetmasker € 55,-
Deze luxe pedicure is de ultieme verzorging en verwenning voor de voeten! Na een reguliere pedicure en een heerlijke scrub met zeezout, kruiden en energetische oliën, worden de voeten ook nog extra verwend met een verzorgende en verkoelende voetmasker.

Kalknagel- en schimmel tenen/voeten behandeling € 39,- per keer
Bij schimmelnagels vertoont de nagelplaat verkleuringen zoals witte tot gele/bruinachtige strepen. De lengtegroei van de nagel is geremd en het gevolg hiervan is dat de dikte van de nagel toeneemt. Eigenlijk is een regelmatig bezoek aan de pedicure een ‘must’ wanneer u wilt voorkomen dat een schimmelinfectie zo uit de hand loopt dat niet alleen uw huid maar ook uw nagels aangetast raken. De pedicure kan dikke en soms pijnlijke nagels dunner maken, wat de genezing bevordert. De pedicure inspecteert uw voeten en geeft adviezen om de voeten en voethuid in optimale conditie te houden. Voorkomen is beter dan genezen en dat gaat zeker op voor schimmelinfectie. Met speciale kruiden worden de schimmelvoeten geweekt, alvorens de behandeling begint.

Wat klanten over ons zeggen

Tevreden klanten

Nico

Goede pedicure en ook een goede manicure. Nico.:-)

Ches Noir

Ik kom al een aantal jaar bij Glamazone voor mijn nagels en wimpers. Ik ben altijd blij met het eindresultaat!

Rashida

Lieve dames, wimpers en acrylnagels zijn altijd heel mooi! Kom er al jaren

Esra

Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Een mooi manicure gehad.